Praktikplatsen.se

Söker du praktikplats?

Praktikplatsen.se är mötesplatsen för skolelever, studenter, vuxenstuderande, lärare, SYV, arbetssökande och arbetsplatser. Här kan du söka praktikplatser och hitta andra arbetslivskontakter. Här kan du också få information om det mesta som rör praktikfrågor och arbetsmarknad. Förutsättningen är att din skola eller ditt praktikkontor är ansluten till Praktikplatsen.se.

Läs mer här

Har du praktikplatser att erbjuda?

Genom praktikplatsen.se förmedlas praktikplatser, studiebesök och andra arbetslivskontakter till grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning , högskola och arbetsmarknadsenheter. Samarbete med praktikplatsen.se innebär kan du som arbetsgivare på ett smidigt sätt få kontakt med skolelever, studenter och arbetssökande som är intresserade av just din arbetsplats.

Anmäl ditt intresse

Aktuellt

Nyheter

  • www.grskolaarbetsliv.se lanseras!

    Alla skolformer 2014-04-11

    Idag kl. 15 lanserar vi vår nya webbsida, www.grskolaarbetsliv.se! På sidan kan du läsa om GR Skola Arbetslivs verksamhet och erbjudanden samtidigt som det är informations- och nyhetssida för omvärldsbevakning inom området samverkan mellan skola och arbetsliv. Från webbsidan når du GRs relaterade digitala verktyg, t.ex. praktikplatsen.se. Besök www.grskolaarbetsliv.se redan nu och gå även in och gilla GR Skola Arbetsliv på Facebook.

    Läs vidare...

Praktikplatsen samarbetar med: